VIITORUL PENTRU TOȚI

VIITORUL PENTRU TOȚI

Fundația Groupe Renault România și Dacia susțin programul național „Ajungem Mari”, coordonat de Asociația Lindenfeld, prin care copiii și tinerii instituționalizați sunt ajutați sa devină adulți responsabili și independenți.

Deschidem porțile tinerilor instituționalizați către perspective mai bune de integrare profesională, prin: finanțarea ședințelor de consiliere vocațională, coaching cu implicarea angajaților Renault Group din România și burse pentru cursuri de calificare profesională acreditate pentru tineri instituționalizați.

Noi credem că fiecare copil merită să fie încurajat, fericit și iubit, credem în „Viitorul pentru toți”!

 

Vrei să construim împreună „Viitorul pentru toți”?

  • Completează, semnează și trimite-ne Formularul 230, până pe 25 mai 2022;
  • Dacă nu poți redirecționa impozitul pe venit, prin completarea Formularului 230, poți susține programul printr-o donație directă către fundație, în contul RO87BRDE030SV85783950300, cu textul Viitorul pentru toți.

 

 

Cum completezi formularul?

1 Digital

         

2 În format fizic

  • Completezi informațiile solicitate la Secțiunea I cu datele din cartea de identitate, adresa completă, adresa de e-mail și numărul de telefon;
  • Alegi dacă vrei să redirecționezi pe o perioadă de un an sau de doi ani, respectiv bifezi în cazul în care dorești să redirecționezi pe 2 ani, la Secțiunea II, punctul 2.
    Dacă nu ai bifat durata pentru care vrei să redirecționezi se va considera contribuția ta doar pentru 1 an;
  • Completezi rubrica numită „Procentul din impozit (%)” de la Secțiunea II cu procentul dorit, care nu poate fi mai mare de 3,5%. Rubrica „Suma (lei)” nu se completează;
  • Semnezi olograf în căsuța „semnătură contribuabil”.

 

 

După completare, trimite-ne documentul scanat la adresa de e-mail liviu.stefanescu@dacia.com, iar originalul te rugăm să-l trimiți la adresa Fundației Groupe Renault România: Dacia Business Center, str. Preciziei 3G, clădirea A, et 7, camera A E7 40, sector 6, București, și-l vom trimite noi pentru tine la ANAF.

Dacă dorești să trimiți chiar tu Formularul 230 la ANAF, poți să-l depui la ghișeul ANAF aflat în proximitatea locuinței tale.

Anexa Formularului 230 trebuie completată doar dacă se dorește redirecționarea unui procent din impozitul pe venit și către o altă fundație.

 

CE REPREZINTĂ FORMULARUL 230?

Oricine poate decide asupra destinației unei părți din impozitul pe venit datorat statului. Astfel, poate redirecționa până la 3,5% din impozitul anual către o altă destinație decât bugetul de stat. Acea sumă poate fi direcționată către un ONG sau o Fundație, precum Fundația Groupe Renault România.

Este dreptul tău să decizi în ce mod se pot utiliza acești bani și îți oferă posibilitatea de a susține recurent o cauză în care crezi.

Formularul 230 poate fi completat de către orice persoană fizică cu venituri în România (venituri din salarii și asimilate salariilor și/ sau venituri din pensii). Iar dacă ai rude, cunoștințe, sau prieteni pensionari care doresc să contribuie la proiectul „Viitorul pentru toți”, spune-le că pot redirecționa și ei 3,5% din impozitul pe venit, completând formularul 230 din partea dreaptă a paginii.

Prin contribuțiile de anul trecut, cu ajutorul angajaților Renault Group din România, al Dacia și al celorlalte persoane solidare cu cauza, programul de Burse de educație Constantin Stroe este în derulare pentru anul școlar 2022-2023.