Kilometrul Bine
plantare-copaci-actiune-dacia-kilometrul-bine ctiune-plantare-copaci

Luna decembrie a debutat cu o nouă acțiune de plantare

Asociația Viitor Plus, în parteneriat cu Automobile Dacia SA și în colaborare cu Primăria orașului Mioveni au organizat o amplă acțiune de plantare. Ea a debutat pe 4 decembrie 2021, în zona din vecinătatea Sălii Sporturilor Mioveni, derulându-se concomitent în mai multe zone ale orașului: de-a lungul bulevardului Dacia, în spațiile verzi din zona centrală a orașului, în parcurile din apropierea Catedralei „Sf. Apostoli Petru și Pavel”, a Casei de Cultură a Sindicatelor, dar și în zona blocurilor M și H.  

Au fost plantați 200 de arbori, 2000 de arbuști și 3000 de butași din mai multe specii, precum: stejar, mesteacăn, frasin, lemn câinesc și trandafiri. Voluntarii, angajați ai Dacia s-au implicat în acțiunea de plantare. Astfel, împreună am mai făcut câțiva pași spre KilometrulBine. 

„Am răspuns afirmativ, fără să stau pe gânduri, la invitația unei noi acțiuni de plantare. Le mulțumim organizatorilor și sunt plăcut surprinsă când văd că există un grad tot mai mare de interes și implicare în direcția protejării mediului înconjurător. Mă bucur că alături de colegii mei, dar și de alți oameni cu suflet mare, la primăvară vom aduce un nou strop de culoare orașului Mioveni prin tot ceea ce am plantat astăzi”, Adriana, angajat Automobile Dacia. 

 Împreună. Pentru un mediu mai curat! 

Sursă foto: arhivă personală

 

Un articol realizat de Otilia Ropotică, CSR Manager Renault Group România

Alte articole

pasiune-pentru-voluntariat-renault-romania pasiune-pentru-voluntariat-renault-romania
Cum să îmbini pasiunea pentru cifre cu cea pentru voluntariat
ghid-metodic-verde-go-kilometrul-bine-dacia-fundatie ghid-metodic-verde-go-kilometrul-bine-dacia-fundatie
De vorbă cu Daniel și Lucia despre ce ne învaţă Ghidul metodic Verde GO
alex-filip-kilometrul-bine-siguranta-in-trafic alex-filip-kilometrul-bine-siguranta-in-trafic
Sfaturi despre cum să trăim într-un trafic mai bun. Interviu cu Alex Filip despre Boaba de Siguranţă