Kilometrul Bine

Orice vis începe

cu primul pas.

Alege siguranța pe trecerea de pietoni

KV03%201%403x KV03%201

PRIMUL PAS pe trecerea de pietoni.

PRIMUL PAS către visul tău.

Mai mulți ani la rând, România s-a aflat în topul țărilor cu cele mai multe accidente rutiere produse din cauza indisciplinei pietonilor.
 
Noi credem că Fiecare Prim Pas pe care îl facem, chiar și atunci când traversăm strada, este unul dintre kilometrii de paşi care ne poartă către şcoală, serviciu, familie, prieteni, cursul de balet, ora de sport, escapada la munte şi lista poate continua.
 
Fiecare Prim Pas ne duce mai aproape de cei dragi, pasiunea noastră sau îndeplinirea unui Vis. Depinde doar de noi cum alegem să facem pașii, corect sau nu. Traversarea regulamentară este o manifestare a responsabilității, o contribuție esențială la siguranța noastră, dar și a celorlalți, o modalitate prin care ne asigurăm că vom continua să facem paşii catre Visele noastre.
 
Fiecare pas pe trecerea de pietoni ne ajută să ne conturăm destinul și să fim mai aproape de visul nostru. Asigură-te când traversezi!

Un prim pas pentru vise împlinite

step-1

Primul pas pe care l-am făcut a fost să merg la cursurile de engleză. Visul meu este să ajung cândva să vizitez America.”

Andrei I.

step2

Primul pas pe care l-am făcut a fost să mă înscriu la UNATC. Visul meu este să joc într-o piesă la Teatrul Național.”

Simona P.

03 03
07 07
08 08
09 09
10 10
11 11
12 12
13 13
04 04
05 05
06 06
02 02

Studiul KilometrulBine despre siguranța rutieră pietonală în România

orice-vis-incepe-cu-primul-pas orice-vis-incepe-cu-primul-pas
  • Atât pietonii, cât și șoferii încalcă regulile de siguranță rutieră și pietonală, reiese dintr-un studiu derulat la cererea KilometrulBine;
  • Traversarea neregulamentară a străzii se situează în topul comportamentelor negative, cu o pondere de 67,7%
  • 70,6% dintre respondenți afirmă că traversează strada în afara trecerii de pietoni când strada e complet liberă;
  • KilometrulBine, cu susținerea Dacia, lansează campania de conștientizare și responsabilitate rutieră «Primul Pas Contează»
Citește mai mult...