Susținem educația copiilor

Bursele de Educație Constantin Stroe reprezintă un program educațional lansat în anul 2021 de Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Dacia și poartă numele celui care a contribuit la destinul industriei auto din România și a influențat pozitiv evoluția brandului și a uzinelor Dacia.

Prin intermediul programului, suntem alături de elevi și studenți, în parcursul lor de educație, evoluție permanentă și performanță.

În anul școlar 2021 - 2022, 11 bursieri (10 finaliști ai burselor de performanță și 1 finalist al burselor sociale) și-au putut continua visurile datorită Burselor de Educație Constantin Stroe. 

În anul școlar 2022 - 2023 programul Bursele de Educație Constantin Stroe a continuat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș și sunt susținuți 15 copii performanți din județul Argeș.

Regulament proiect Bursele de educație Constantin Stroe 2022 - 2023 

Act adtional nr 1 Regulament proiect Bursele de educație Constantin Stroe 2022-2023

Act aditional nr 2 Regulament proiect Bursele de educație Constantin stroe 2022 - 2023

 

Susținerea proiectului 

Mihaela Ipate este una dintre colegele noastre din cadrul RTR care au ales să redirecționeze 3,5% din impozitul pe venit pentru a susține tinerii beneficiari ai Burselor de educație Constantin Stroe, inițiate de Fundația Groupe Renault România în parteneriat cu Dacia.

Urmăriți în clipul de mai jos motivația Mihaelei: