Susținem educația copiilor

Bursele de Educație Constantin Stroe reprezintă un program educațional lansat în anul 2021 de Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Dacia și poartă numele celui care a contribuit la destinul industriei auto din România și a influențat pozitiv evoluția brandului și a uzinelor Dacia.

Prin intermediul programului, ne dorim să fim alături de elevi și studenți, în parcursul lor de educație, evoluție permanentă și performanță.

În anul școlar 2021 - 2022, 11 bursieri (10 finaliști ai burselor de performanță și 1 finalist al burselor sociale) și-au putut continua visurile datorită Burselor de Educație Constantin Stroe. Acest lucru a fost posibil prin intermediul fondurilor strânse în cadrul campaniei de redirecționare a unui procent de până la 3,5% din impozitul pe venit și / sau pensie către Fundația Groupe Renault România și a contribuției financiare din partea Dacia.

În anul școlar 2022 - 2023 programul Bursele de Educație Constantin Stroe continuă în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș și este prevăzută susținerea a 15 copii din județul Argeș. Ei vor fi selectați din rândurile elevilor de clasa a IX-a care au fost beneficiari ai burselor de ajutor social în anul școlar anterior. 

Selecția beneficiarilor continuă până pe 21.11.2022 urmând ca ulterior semnării documentelor numele lor să fie postate pe site.

Regulament proiect Bursele de educație Constantin Stroe 2022 - 2023 

Act adtional nr 1 Regulament proiect Bursele de educație Constantin Stroe 2022-2023

Act aditional nr 2 Regulament proiect Bursele de educație Constantin stroe 2022 - 2023

 

Beneficiarii Burselor de educație Constantin Stroe 2022-2023:

Bădescu Elena Filoteea

Cazan Nicolas Valentin

Călin Ion Marian

Ciobanu Alex Andrei

Diaconu Andreea Maria

Drăguța Mihai

Ilie Raul Ionuț

Iordachescu Ioan Lucian 

Iordan Diana Mihaela

Liță D. Maria Izabela

Olteanu I. Maria Cătălina

Săceanu Ioana Amalia

Stancu Daria Elena

Țuțuianu Maria Teodora

 

****

Susținerea proiectului 

Mihaela Ipate este una dintre colegele noastre din cadrul RTR care au ales să redirecționeze 3,5% din impozitul pe venit pentru a susține tinerii beneficiari ai Burselor de educație Constantin Stroe, inițiate de Fundația Groupe Renault România. Asta pentru că are încredere în educație și în puterea ei de a schimba lumea în bine.

Urmăriți în clipul de mai jos motivația Mihaelei:

 

Cum poți susține și tu programul?

  • Completează, semnează și trimite-ne Formularul 230, până pe 25 mai 2022;
  • Dacă nu poți redirecționa impozitul pe venit, prin completarea Formularului 230, poți susține programul printr-o donație directă către fundație, în contul RO87BRDE030SV85783950300.


Cum completezi formularul?

1. Digital

         

 

2. În format fizic

  • Completezi informațiile solicitate la Secțiunea I cu datele din cartea de identitate, adresa completă, adresa de e-mail și numărul de telefon;
  • La Secțiunea II, punctul 2, alegi dacă vrei să redirecționezi pe o perioadă de un an sau de doi ani, respectiv bifezi în cazul în care dorești să redirecționezi pe 2 ani. Dacă nu ai bifat, se va considera contribuția ta doar pentru 1 an;
  • Completezi rubrica numită „Procentul din impozit (%)” de la Secțiunea II cu procentul dorit, care nu poate fi mai mare de 3,5%. Rubrica „Suma (lei)” nu se completează;
  • Semnezi olograf în căsuța „semnătură contribuabil”;

 

După completare, trimite-ne documentul scanat la adresa de e-mail liviu.stefanescu@dacia.com, iar originalul te rugăm să-l trimiți la adresa Fundației Groupe Renault România: Renault Bucharest Connected, str. Preciziei 3G, clădirea A, et 7, camera A E7 40, sector 6, București, și-l vom trimite noi pentru tine la ANAF.

Dacă dorești să-l trimiți chiar tu la ANAF o poți face prin depunerea lui la ghișeu sau prin poștă.

 

Anexa Formularului 230 trebuie completată doar dacă se dorește redirecțonarea unui procent din impozitul pe venit și către o altă fundație.

Descarcă formularul 230

Descacă anexa 

Notificare de confidențialitate privin prelucrarea datelor cu caracter personal din formularul 230