O VACANŢĂ DE VARĂ PRIETENOASĂ CU MEDIUL

Vara este anotimpul preferat pentru foarte mulţi dintre noi. Este momentul vacanţelor lungi, profităm din plin de zilele frumoase de la mare, de razele mângâietoare ale soarelui sau de aerul curat de la munte. Ne-am dorit ca vara aceasta să ajungem şi în colţurile din România care au rămas aproape de natură şi care şi-au păstrat autenticitatea şi peisajele intacte, aşa că am cerut ajutorul comunităţii KilometrulBine de pe Facebook pe care am invitat-o la un concurs în care să ne spună despre asemenea locuri pe care le-au descoperit.

Pentru a participa la concurs, urmăritorii noştri trebuie să ne povestească sau să ne arate în comentarii ce destinaţie specială din ţara noastră au ales pentru această vacanţă de vară, unde mediul înconjurător este protejat, aerul este curat iar peisajele nu şi-au pierdut farmecul autentic şi să ne spună de ce au făcut alegerea respectivă. Cele 3 comentarii care reuşesc să adune cele mai multe reacţii vor fi răsplătite cu un premiu constând într-un rucsac personalizat cu logo-ul Dacia, numai bun de luat în următoarea călătorie.

Organizăm acest concurs pentru că vrem ca împreuna cu comunitatea kilometrulbine să descoperim locuri minunate ale României, unde natura nu a fost afectată de revoluția tehnologică, a spus Otilia Ropotică, CSR Manager Renault Group România.

Dacă aveţi şi voi idei de vacanţă de dat mai departe, vă invităm între 7 şi 11 august pe pagina noastră de Facebook pentru a participa la concurs. Citiţi regulamentul aici.