Împreună alături de refugiații din Ucraina

Fundația Groupe Renault România s-a alăturat încă de la început efortului de susținere a celei mai profunde cauze umanitare a momentului: cea a valului de refugiați din Ucraina. 

Derulat în cooperare cu Crucea Roșie Română, demersul Fundației Groupe Renault România, al companiei, al angajaților Renault Group România și al tuturor celor solidari cu cauza, s-a concretizat într-o donație care a constat în 2 vehicule Renault Master, 2 vehicule Renault Kangoo, bani, alimente neperisabile, produse de igienă și imediată necesitate.

Împreună, alături de refugiații din Ucraina!

______

De-a lungul timpului, am demonstrat că, împreună cu colegii noştri, angajaţi ai Renault Group din România, ne putem mobiliza pentru a depăși multe provocări. Am răspuns de fiecare dată „Da!” atunci când comunitatea în mijlocului căreia ne desfășurăm activitatea a avut nevoie de sprijinul nostru. 

Umanitatea nu are graniţe! Angajații Renault Group din România, Automobile Dacia și Fundația Groupe Renault România se alătură eforturilor depuse de Crucea Roșie Română și donează pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina, ajunși în România. Angajații donează alimente și obiecte de îngrijire personală la sediile noastre, bani în contul Fundației, iar contribuția lor financiară va fi dublată de Automobile Dacia. Atât  produsele colectate cât și fondurile vor fi folosite de Crucea Roșie Română pentru acordarea de ajutoare umanitare.

Dacă vrei să ajuți și tu, donează, în RON, în contul Fundației Groupe Renault România:

  • IBAN: RO87BRDE030SV85783950300
  • Titular cont: Fundația Groupe Renault România
  • Cod SWIFT (dacă este solicitat de bancă):  BRDEROBU
  • Te rugăm să specifici la scopul plății: „Donaţie refugiaţi Ucraina".

Dacă te hotărăşti să donezi, citeşte înainte Notificarea de confidențialitate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Fiecare contribuție contează.

Împreună, alături de refugiații din Ucraina!